S&P

Nordiska Gudinnefestivalen.

Vi bjuder in för andra gången till en stor glädjefylld folkfest för att tacka, fira och hedra Moder Jord, Gudinnan, för alla de gåvor hon ger till oss.

Festivalen äger rum i Fjärås 3 mil syd om Göteborg vid Lygnern som är omgiven av gamla kraftplatser. Där har vi byggt upp en vacker festival för alla besökare som kommer få uppleva en helt magisk helg.

Kom och ta del av gammal kunskap som delas av kloka kvinnor och män, Shamaner och Shamankor, Prästinnor. Häxor och Jordemödrar. Vi erbjuder ett stort utbud av Workshops, Dans, Musik, Kraftsång, Guidade meditationer, Trumresor, Förläsningar, Behandlingar, Sharings, Sagoberättelser, Gudinneyoga, Folklustspel, Barncirklar för de mindre mm
På marknadsplatsen kan du köpa vackra hantverk, kläder, smycken, ekologiskt, naturgodis, kraftsaker, trummor, örter och magiska ting. Här kan du få olika former av healingbehandlingar, Tarotläsningar och mediala sittningar, Tatuering, kroppsmålning och mycket mer.
Vandra i skönhet!

Vi vill hedra vårt fornnordiska arv, våra förmödrar och förfäder, som här i norden levde i harmoni med jorden och naturens växlingar . Den gamla folktron och Gudinnekulten som kommit i glömska vill vi lyfta fram i ljuset, bejaka och hedra för att skapa balans mellan den feminina och maskulina kraften av Gud/innan.

Denna festival är till för alla som vill ta ansvar för vår natur och skapa ett kärleksfullt förhållande till Moder Jord.