S&P

Ledarskap i den nya tiden.

Utbildning KBT steg 1 .

KBT, kognitiv beteendeterapi steg 1 är en 2 årig yrkesutbildning som både ger Dig förståelse om dig själv och andra. Utbildningen riktar sig till Dig som vill utvecklas och lära känna Dig själv på ett djupare plan, samtidigt som Du får en yrkesutbildning till samtalsterapeut. Du får lära dig om mysteriet människan, hennes beteenden och mönster. Läs mer på ledinytid.se eller klicka på knappen.

Yrkesutbildning.

KBT steg 1,är en yrkesutbildning där praktik och teori varvas och ger Dig förståelse i det kognitiva förhållningssättet och djupgående utbildning och personlig utveckling.

Med metoder som motiverande intervju (MI) , ett självständigt liv (ESL) samt grundläggande kunskaper i Case management, ges du en mycket god plattform och stor bredd i yrkeslivet, såväl egenföretagare som personal inom kommunal verksamhet t.ex. IFO och Socialpsykiatri.

Utbildningen behandlar de mest relevanta psykologiska teorierna samt psykiatri. I psykiatridelen tar vi upp bl.a. stress-syndrom, depressioner, personlighetsstörningar och ångestsyndrom.

Utbildningen ger Dig förståelse för tyngre diagnoser t.ex. Schizofreni.